Penjejak Gps

GPS mengikuti

GPS berikut adalah persepsi wilayah melalui penggunaan Sistem Penentududukan Global (GPS) untuk mengikuti wilayah komponen atau artikel dari jarak jauh. Perkembangan ini dapat menentukan garis bujur, ruang lingkup, kelajuan tanah, dan arah tujuan.

kereta sewa kl

GPS adalah “pengumpulan bintang” 24 di seluruh satelit yang tersebar yang mengelilingi Bumi dan menjadikannya dapat dilakukan oleh orang yang mempunyai kuasa darat untuk menentukan wilayah geografi mereka. Ketepatan zon adalah beberapa tempat dalam jarak 100 hingga 10 meter untuk kebanyakan rigging. Ketepatan dapat ditunjukkan ke dalam satu meter dengan peralatan yang merangkul ketenteraan yang luar biasa. Peralatan GPS biasanya digunakan dalam sains dan kini telah menjadi usaha yang dapat diabaikan sehingga hampir semua orang dapat menjamin GPS dan banyak yang dilakukan dalam PDA, tablet atau alat kursus GPS.

GPS mengikuti adalah penting bagi polis, pemadam kebakaran, tenaga kerja ketenteraan dan persatuan penghantaran kolosal. Sebilangan besar struktur ini menggunakan struktur pencari kenderaan yang diubah (AVL). Struktur AVL pada umumnya menyatukan susunan kenderaan yang masing-masing dilengkapi dengan penerima radio fleksibel, pengumpul GPS, modem GPS dan peranti pengumpulan GPS. Rangka kerja ini bekerjasama dengan radio asas termasuk stesen PC sama seperti pengumpul dan antara muka GPS. GPS menggunakan pembantu yang bijak dan bukannya gambar panduan statik di Web. Sistem AVL dapat digunakan untuk membangun tugas personel lapangan dan meningkatkan daya maju strategi pengiriman persatuan melalui setelah dan surat-menyurat.

Berbagai perkembangan GPS berikut menyatukan senjata GPS yang dapat dilepaskan oleh pelaksanaan undang-undang ketika menjauh dari kenderaan, mengelakkan intrik yang berbahaya. Di tempat-tempat tertentu, pakar keperluan undang-undang lebih jauh menggunakan habuk GPS, yang mengandungi pelacak GPS sehingga mereka mungkin diletupkan atau dicambuk pada pakaian pakaian.

Peranti GPS dalam telefon bimbit dan PDA lain biasanya digunakan untuk mengikuti zon pekerja. Para penyokong keselamatan memberi amaran bahawa pembangunan itu juga dapat menjadikannya berguna bagi pakar pemasaran, pemerintah, jurutera perisian dan cyberstalkers untuk menyelesaikan PDA mereka kepada pelanggan.

Iklan : Anda mencari perkhidmatan kereta sewa kl yang terbaik ? Hubungi 019 967 1127 untuk sewa kereta kl anda. Kaloop Kereta sewa kl terbaik.